Webshop » Tangle Mouse

Tangle Mouse

De Tangle Mouse biedt u een oplossing om het probleem van de vreselijke knopen uit het haar te verwijderen. Met deze borstel is het mogelijk om de klitten pijnloos te verwijderen zonder dat het haar afbreekt. De Tangle Mouse beschadigd het haar niet en is geschikt voor alle haartypes. Ook zeer geschikt voor het fijne kinderhaar. Deze borstel met vrolijke kleuren en een gedurfd design is een ware must have voor ieder kapsalon of thuis op de wastafel. De Tangle Mouse is gemaakt van een antistatische materiaal en voorkomt frizzy hair. Je kunt de borstel op nat en droog haar gebruiken, makkelijk voor na het douchen om je haar uit te borstelen en te ontdoen van de ontstane knopen. De Tangle Mouse heeft een antistatische werking en kan gebruikt worden op droog of vochtig haar. De Tangle Mouse heeft een ergonomische design waar lang over nagedacht is en ontwikkeld is in samenwerking met een team van internationale top kappers en heeft het ontwerp die vergelijkbaar is met de vorm van een computermuis. De ergonomische vorm van deze lichtgewicht borstel heeft een prettige grip die kan worden gebruikt door zowel linkshandige en rechtshandige kappers. De Tangle Mouse heeft een concave vorm, waardoor deze met de vorm van het hoofd aanpast tijdens het borstelen van het haar. De borstelharen zijn in drie verschillende lengtes gezet, wat een maximaal effect heeft op het ont klitten van het haar. De Tangle Mouse komt in verschillende kleurencombinaties, inclusief de Black Red Soft Touch Special Edition met een matte rubberen afwerking voor een vaste grip in de hand, ook bij vochtige handen.

Kenmerken en eigenschappen van de Tangle Mouse:

    Ergonomisch gevormd
    Ongelijke borstel haren voor betere grip
    Makkelijk ontklitten van het haar
    Gemaakt van hard kunststof
    Flexibele borstelharen
    Verschillende kleuren leverbaar

Gebruiksaanwijzing:

Borstel het haar laag voor laag met de Tangle Mouse. Begin met de onderste laag en borstel van punt en dan naar de aanzet toe en ga dan verder met de volgende laag. Dit is de beste manier om het haar te ontklitten.

Reinigen van de Tangle Mouse:

De borstel dient u te ontdoen van de haren en kan eventueel met lauw water afgespoelt. Let wel op dat er dan water in de behuizing kan komen, dus goed laten drogen voor het volgende gebruik.
De Tangle Mouse niet gebruiken met hitte apparaten.

Leverbare kleuren:
Standaard model: All Black, Neon Pink, Pure White, Lavender / Silver & Purple / Lime
Soft Touch model: Black / Red & Blue / Rose
    Loading...