Webshop » Schwarzkopf » Osis » Flatliner

Flatliner

Flatliner Flatliner

€ 19,50 € 10,75

Beschikbaar

Aantal  
Schwarzkopf Osis+ Sleek Flatliner Flattening Iron Serum is een haarverzorgingsproduct dat gebruikt kan worden voor kroezend haar. Kroezend of statisch haar is lastig glad te krijgen. Dankzij dit serum wordt het haar mooi zacht en glad. Schwarzkopf Osis+ Sleek Flatliner Flattening Iron Serum beschermt het haar tegen de invloeden van hoge luchtvochtigheid. De haren worden tevens beschermd tegen een temperatuur van 200 ºC. Het serum is dus geschikt in combinatie met stylingtools.    Voor kroezend of statisch haar
    Maakt haar glad en zacht
    Beschermt tegen luchtvochtigheid
    Beschermt tegen hitte tot 200 ºC

Gebruik:

Verdeel Schwarzkopf Osis+ Sleek Flatliner Flattening Iron Serum gelijkmatig over het gehele haar. Schud hiervoor de flacon. Houd de spray op een paar centimeter afstand en spray het op nat haar. Verdeel het haar in secties en stijl het daarna met een stijltang.
Resultaat:

Dankzij Schwarzkopf Osis+ Sleek Flatliner Flattening Iron Serum wordt het haar op een ultieme manier glad gemaakt, zelfs wanneer het haar kroezend of statisch is. Het haar wordt heerlijk zacht en wordt tegelijkertijd beschermd tegen zowel hoge luchtvochtigheid als beschadigingen door hitte.