Webshop » Barba Italania » Virgilio Post-shave-spray

Virgilio Post-shave-spray

Virgilio Post Shave spray Virgilio Post-shave-spray

€ 29,00 / 3

Beschikbaar

Aantal  
Barba Italiana Virgilio Post Shave Spray 75ml

Post-shave spray met biologisch geteeld kamille-extract, Bisabolol, menthol en hyaluronzuur, ideaal voor de gevoelige en gevoelige huid. Dankzij de innovatieve zak op klepsysteem heeft het product tal van voordelen voor de klant en het milieu. Een must voor kappers en kappers. Virgil spray voor na het scheren bestaat uit natuurlijke ingrediënten die een zachte werking hebben op de gevoelige huid: biologisch geteelde kamille, bisabolol, menthol en 100% natuurlijk hyaluronzuur hydrateren, kalmeren en verzachten de huid na het scheren. Bovendien bevat Virgilio DHA-vetzuur, dat het gezicht een gouden en lichtgevende tint geeft.  
De post-shave spray # Barba Italiana is uitgerust met een innovatieve zak met klepsysteem: het product wordt in een waterdichte zak geplaatst, terwijl het drijfgas (alleen perslucht) de ruimte tussen de fles en de fles vult. Deze technologie, in vergelijking met traditionele “spray” -systemen, heeft vele voordelen: het is eco-compatibel (het bevat geen gas), maakt distributie vanuit elke hoek mogelijk, behoudt de steriliteit en versheid van het product en verhoogt de houdbaarheid , omdat het zorgt voor een bijna volledige lediging van de fles (mogelijkheid om tot de laatste druppel spray te gebruiken na het scheren).

Siliconen en derivaten. Geen dierproeven, vrij van parabenen, paraffine, SLS, OGM, GMO, SLES, siliconen en derivaten.


- Virgilio van Barba Italiana is een verzachende after-shave spray met reinigende, verfrissende en hydraterende werking. Ideaal voor de delicate en gevoelige huid. Geeft een mooie gezonde gloed aan het gelaat.
- Zeer gemakkelijk in gebruik, gewoon in uw gelaat sprayen. Geen gedoe om uw handen achteraf ergens te moeten gaan wassen. Ideaal om tijdens/na een vermoeiende autorit, na een drukke werkdag, er terug fris voor te komen.