Webshop » Barba Italania

Barba Italania

maxresdefault

WIE IS DE #BARBA ITALIANA MAN?

De #Barba Italiana man houdt van het leven en van zijn naasten.

Hij is een ambitieuze man die vertrouwen in de toekomst heeft en zijn omgeving in ere wil houden.

Hij is ook een gentleman die aandacht besteedt aan elegante details, die het unieke karakter en de ambachtelijkheid van producten erkent en die de rituelen en de harmonie tussen zijn zintuigen kan waarderen.

Hij draagt zorg voor zichzelf en het welzijn van de mensen met wie hij de beste momenten van zijn dag deelt.


De complete lijn voor de man

#Barba Italiana houdt het perfecte evenwicht tussen traditie, innovatie en poëzie. Het wil alles wat Moeder Natuur te bieden heeft verenigen in duurzame, esthetische producten 'made in Italy'. Het concept draait om 'male grooming', van de verzorging van uw baard tot de gezondheid van uw haar.

Het is de bedoeling om de moderne man via een harmonieus, zintuiglijk wellnessritueel te laten kennismaken met deze vintage traditie.


Natuurlijke essentiële oliën

De vitaliteit van de essentiële oliën vormt de basis van de #Barba Italiana producten. Deze oliën worden gewonnen uit (bloem)bladeren of het hout van bijzondere planten. De kleine druppels olie bevatten verschillende actieve ingrediënten met een uniek revitaliserend vermogen waar alle organismen zich aan kunnen tegoed doen.

Al sinds de oudheid worden deze essentiële oliën gebruikt om talloze problemen op het vlak van wellness en gezondheid op te lossen.


De kwaliteit van Italiaanse producten

#Barba Italiana heeft ervoor gekozen om enkel producten die in Italië onderzocht, vervaardigd en verpakt werden aan te bieden, zodat de klant kan ervaren wat echte Italiaanse kwaliteit precies inhoudt: veiligheid, design, functionaliteit, stijl en oog voor detail.


    Loading...